Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 17.06.2012.
13:52
Dnevnik A
- Srbija mora da se okrene ekonomiji, razvoju i obrazovanju, ali se bojim se da će i sada ostati sve isto, jer će isti ljudi sklepati vladu, a onda će nas zasuti već toliko puta ponovljenim frazama o suzbijanju siromaštva, smanjenju nezaposlenosti, borbi protiv korupcije, Kosovu, Evropskoj uniji, izjavila je sociolog Vesna Pešić.
Nedelja 17.06.2012.13:59
Политичка олупина.Бивша ЛДП-антисрпкиња.
Sreda 27.06.2012.12:44
. . . SLIČNOG MISLJENJA SAM I JA. NAZALOST I OVA NEKADASNJA NADA SRPSKE OPOZICIJE SE JE - KAO I MNOGE DRUGE - ODAVNO IZJALOVILA. VISE NEGO SMESNO, KAKO JEDNA ZRELA OSOBA PETPARAČKI POZIRA FOTOGRAFIMA. Ž. DACIĆ
Nedelja 17.06.2012.14:43
Kao u kovacnici i bravariji , a ona je sociolog i dici se AMERICKOM NAGRADOM ILI KOLAJNOM ZA AUTOSOVINIZAM MEDJU Srbima. Meni deluje SUVOPARNO, FACA JOJ NISTA NE OBECAVA. pozdrav!
Nedelja 17.06.2012.14:20
Neće,sad će ubaciti Čedošmrka,da ubrza propadanje,jer po nalozima njihovih gazda upropaštavanje Srbije ne ide dovoljno brzo. I ....reprezentacija...Vlade Srbije u odlučujućoj utakmici...iako nam domaći teren u dosadašnjem toku utakmice nije pomogao ...pošto ..neki naši igrači zabijaju svom timu golove... odlučila je u zadnjem minutu pred kraj utakmice kada gubimo samo sa... 30:0 ...izvuče keca iz rukava, da izvrši izmenu,odnosno ubacivanje proslavljenog obrambenog igrača koji voli da igra za protivnički tim...a..kako se vidi ... na insistiranje pomoćnog selektora iz SAD-a ...Čedošmrka Jovanovića,koji će obezbediti pobedu gostujućeg tima ... bar na 35:0 .i slomiti noge bar jednom svom igraču.
Nedelja 17.06.2012.15:16
Iskreno,nikad nisam nesto mnogo voleo a ni cenio ovu Vesnu Pesic.Uvek sam mislio da je americki poltron i da je protiv Srbije i gradjana Srbije.Ali moram da priznam da me je u poslednje vreme demantovala,na stranu ono sto je do sada govorila,ali u poslednje vreme je jedina koja govori pravu istinu ne ide okolo izokolo kao sto nas lazu i mazu ovi koji su na vlasti a i u opoziciji.Istina je da do izbora su pricali jedno a sada...saa ne mogu da se mesec dana dogovore ko ce da preuzme odgovornost i pokusa da izvuce Srbiju iz krize.U stvari oni o tome i ne raspravljaju,vec ne mogu da podele i ono malo sto vredi u Srbiji da bi se oni sto vise obogatili,More vreme je da proradi kuka i motika......
Utorak 19.06.2012.20:56
Nije mi jasno da tek sada pricaju o problemima, sta su radili juce ? Ovi problemi su se nagomilali za vrijeme vladavine vas pro evropejaca i nikome nije potrebna analiza Vesne Pesic, jer svako ziv zna cinjenicno stanje ! Treba da nam " odgovorni " objasne sta nam je donijela ta politika po svaku cijenu u EU, osim siromastva, gubljenja teritorija, ponizavanja i novih ucjena !?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)